Porota

Ing. Michaela ŠULCOVÁ

Člen komise, Gastro & Hotel

Jako novinářka ke gastronomii a hotelnictví doputovala zhruba před deseti lety. Od roku 2008 je v týmu časopisu Gastro&Hotel. Předtím se věnovala ekomické tématice v týdeníku TOP, pracovala v tiskovém oddělení MPSV, jako tisková mluvčí a šéfredaktorka Novin Prahy 12, šéfredaktorka časopisu Víno&Styl, v časopise Paní domu, spolupracovala s PR Maxima Reality, Čro a zpravodajství TV Premiéra, spoluvytváří časopis Billa Společně. Během působení v časopise Gastro&Hotel se setkala s mnoha kuchaři, navštívila spoustu restaurací, gastro soutěží a veletrhů, sleduje dění nejen na naší gastronomické scéně. Zajímá ji gastronomie a všechno, co s ní souvisí. Ráda se setkává s lidmi, kteří v této oblasti pracují – s kuchaři, cukráři, baristy, sommeliery, manažery, majiteli nebo provozovateli hotelů a restaurací, a povídá si s nimi. A o tom, co se dozví, píše… Gastronomii a segment hotelnictví „sleduje“ také na svých cestách po světě, na nichž získává inspiraci a informace. Od roku 2013 se podílí na přípravě měsíčníku AHR Fórum.