Karel Doubek
V oboru pracuje 40 let. Vyučen kuchařem v Interhotelu Ambassador v Praze, kde následně pracoval do roku 1986. Absolvent Střední hotelové školy a Vysoké školy ekonomické v Praze se specializací na hotelnictví a společné stravování. Poté Assistant Food & Beverage Managera v hotelu Forum Praha (člen skupiny InterContinental). Od roku 1993 pracuje pro hotelovou a gastronomickou společnost Adria-Neptun, spol. s r.o. (Hotel Adria Praha, Hotel Zlatá hvězda Třeboň, Restaurace U Pinkasů) – nyní jako ředitel společnosti a ředitel hotelu Adria**** Superior. Svého času předseda Klubu Food & Beverage Managerů při Národní federaci hotelů a restaurací ČR. Člen Rady AHR ČR, člen Gastronomické sekce AHR ČR. Zájmy oboru hájí v několika komisích Magistrátu hl. m. Prahy. Je držitelem titulu Hoteliér roku 2011, Green Manager roku 2008, Mladý manager roku 1996. Hotel Adria je držitelem ekoznačky The Flower , titulu „Odpovědná firma“ a „ekologického Oskara“.