DŮVODY PRO NOMINACI ŠKOLY NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR: 1.ČESKÁ BARMANSKÁ AKADEMIE,MILOŠ TRETTER je soukromá odborná akademie v ČR zaměřená na gastronomický obor BARMAN,která byla založena v roce 1992 a doposud má více než 40.000 absolventů především z řad studentů odborných škol v celé ČR a SK,dále i řad zaměstnanců předních mezinárodních hotelových řetězců v ČR a SK,ale i dalších prozovatelů gastronomických podniků a zařízení.Jako majitel ŽL s uplatněním a provozováním soukromé akademie pro další vzdělávání a jako dlouholetý majitel mezinárodní licence International Education Society Ltd.,London vyučujeme dle vlastních originálních odborných skript schválených MŠMT ČR a IES London nabízíme teoretickou a praktickou výuku oboru barman ve formátu několika na sebe navazujících barmanských kurzů v celé ČR a SK.Na základě závěrečných teoretických a praktický zkoušek každý absolvent každého kurzu má možnost získat certifikat v AJ s mezinárodní platností,který je od počátku provozování respektován a uznáván celosvětově,což je potvrzeno samotnými absolventy,kteří působí krátkodobě či dlouhodobě mimo ČR.Všechny námi pořádané barmanské kurzy nabízíme na našich webových stránkách www.barmanakademie.cz nebo na FB,kde uvádíme místa konání v ČR,termíny,obsah každého kurzu,přihlášku pro evidenci a komunikaci pomocí robotizace,stejne i cenu a číslo našeho účtu.Nabídku využívají mezinárodní řetězce předních hotelů nejen v Praze,státní HŠ,SOU,ISŠ,OA,SŠ CR,atd.,soukromé HŠ,SOU,OA,SŠ CR,atd.,školy COOP ČR,členové CBA a jednotlivci i ze zahraničí.Naše 1.ČBA nabízí po sobě jdoucí barmanské kurzy zájemcům starším 18 let.1/ EURO ZÁKLADNÍ kurz v Praze 1,Tretter's bar,předností je práce účastníka přímo za barovým pultem v dopoledních hodinách pod dohledem lektora kurzu.2/Vyšší BOSTON kurz se skládá z větší části praxe na stejném místě konání s jinou technikou přípravy dalších drinků.3/Elektronický základní kurz je rozdělen -teorie elektronicky,praktická část stejně jako Euro kurz na stejném místě,slouží jako doplněk zaměstnancům s delší praxí v gastronomii.4/ ZÁKLADNÍ kurz je dle Obchodní smlouvy s uvedenými zájemci ze strany odborných a jiných škol,hotelů,atd. v místě objednavatele /salonek,učebna,bar/ s použitím našich barmanských pomůcek, barového skla,potrebného výběru zboží pro přípravu míchaných drinků,atd.,5/ Základní kurz v AJ je EURO kurz v Praze,Tretter's bar v Anglickém jazyku především pro cizince.6/ INDIVIDUELNÍ kurz je stejný jako EURO kurz pouze pro jednu či dvě osoby v jednom termínu.7/ SIGNATURE TRETTER'S kurz je speciální vyšší kurz po absolventy předešlých kurzů s použitím všech trendy pracovních technik a zbožíznalectví používaných v našem cocktail baru v Praze.8/ SEKT/SOFT kurz je specializován na použití nealko surovin,sektu a šampaňského vína a netradičních výrobních postupů přípravy drinků.Během těchto uvedených kurzů probíráme detailně výrobu,použití,vlastnosti, kvalitu jednotlivých surovin,receptury,pracujeme se světovými značkami surovin,čerstvým ovocem,luxusním barovým sklem a vybranými barmanskými pomůckami přímo za barovým pultem.Počet učastníku je limitován. XXX Naší absolventi kurzů jsou vyhledáváni a podosažení dostatečné praxe v pozici barman bývají v posledních letech vybírání do pozice manager baru,manager hotelového baru nebo jako ambassador světové značky destilátu,lektor,trening manager,atd.,XXX Značná část absolventů v poslední době vyhledávají svoje pracovní stáže či zaměstnání v EU,USA,Canada,Island,Norsko,
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Další info k tady jednotlivým bodům mohu prezentovat na případné osobní konzultaci.Děkuji předem.