Představení kandidátů


Filip Magyar

Restaurant Supervisor

JAZYKOVÉ ZNALOSTI A JINÉ SCHOPNOSTI

Filip plynně komunikuje v anglickém jazyce, který každodenně využívá při kontaktu se zahraniční klientelou restaurace i při vedení svého týmu, jehož součástí jsou i kolegové ze zahraničí. Jeho schopnost přirozeně navázat vztah s hosty a porozumět jejich potřebám je výrazným přínosem pro kvalitu poskytovaných služeb.

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA CENU AHR ČR

Filipovi je pouhých 22 let a je výjimečným příkladem mladého talentu, který se díky své píli, motivaci a přirozenému vůdčímu talentu dokázal v krátkém čase posunout z pozice číšníka až na pozici supervisora. S neobyčejnou zodpovědností a nasazením převzal nejen roli garanta spokojenosti našich hostů, ale také klíčové úkoly spojené s řízením týmu a chodem celé restaurace a to po zákaznické, personální i provozní stránce. Díky jeho systematickému přístupu k práci se od jeho nástupu výrazně zlepšilo nejen celé skladové hospodářství restaurace, včetně inventory efficiency, ale také mezilidské vztahy v celém týmu, i zpětná vazba našich hostů.

Dnes je odpovědný za nábor a školení nových zaměstnanců, přičemž klade velký důraz na jejich rozvoj a předávání vlastních zkušeností. Aktivně se podílí i na tvorbě nabídky restaurace – zejména na výběru vín, kde využívá svůj cit pro detail a schopnost vytvářet pro hosty autentický gastronomický zážitek. Nedílnou součástí jeho práce je také plánování provozu a zajištění plynulého chodu restaurace v souladu s očekáváními hostů i obchodními cíli společnosti. 

Filip prokazuje nejen odborné znalosti a manažerské dovednosti, ale také schopnost inspirovat svůj tým, vytvářet pozitivní atmosféru a podporovat kulturu vysoce kvalitních služeb, která je pro naši značku OREA klíčová. V dnešní době je podobně zodpovědných a cílevědomých mladých lidí velmi málo, o to více si proto ceníme jeho přístupu a výsledků.

Jsem přesvědčen, že má před sebou zářnou budoucnost v hotelnictví a gastronomii, a proto věřím, že je hoden být oceněn jako Mladý manažer roku.

PROFESNÍ A ŽIVOTNÍ AKTIVITY

Filip se před nedávnem stal tatínkem, a tak se ve volném čase věnuje rodině. Aktivně se také věnuje seberozvoji v oboru gastronomie a hotelnictví, v neposlední řadě se ve volném čase vzdělává v oblasti vín, za spolupráce nejlepších sommelierů z České republiky, od kterých přebírá vzácné znalosti. Rád si také s kolegy zahraje tenis, nebo své rodině uvaří něco dobrého k jídlu.

NOMINOVAL:

David Hanuš, Resident Manager; 4. 9. 2025 o 14.26 h.