Představení kandidátů

Ing. Richard Bielik

Chef de Cuisine Restaurace ZEM

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI

Richard je zodpovědný za vytvoření unikátního konceptu restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague, vytváření kuchařských konceptů, manažerská zodpovědnost za celkový kulinářský tým v hotelu Andaz Prague a podílení se na marketingovém směrování restaurace ZEM.

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR

Po šesti měsících od otevření patří restaurace ZEM do TOP 100 restaurací na TripAdvisor v Praze, průměrné hodnocení na Google Business je 4.8, a má již 3,600 followers na Instagramu. Průměrná obsazenost restaurace při večerním servisu je 65 covers, při čemž kapacita restaurace je 65 míst. 80 % zákazníků nejsou hosté z hotelu

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Restaurace ZEM je avantgardní české bistro, které spojuje estetiku pražských tradičních kaváren s retro futuristickým českým uměním. Menu tvoří česká avantgarda a japonská kuchyně Izakaya a to vše za použití specifické grilu Robata.

NOMINOVAL: Martin Smejkal, 602 772 868 martin.smejkal@andaz.com, 31. srpen 2022