Představení kandidátů


Ing. Robin Klička

Manažer restaurace Bohém

JAZYKOVÉ ZNALOSTI A JINÉ SCHOPNOSTI

AJ – pokročilý. Excel, Word,..

Všeobecný přehled v gastronomii, vystudovaná hotelová škola v Poděbradech

Vysokoškolský titul inženýra na univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR

Robin svou kariéru obětoval právě gastronomii, již při studiích na hotelové škole v Poděbradech začal pracovat v nově otevřeném klubu v Litomyšli jako profesionální barman, kde se za několik let stal vrchním barmanem a odpovědnost měl i za objednávky, směny, prostě celkový provoz. První velká zkušenost v gastronomii byla hned po maturitě, kde koordinoval tým 50 lidí a staral se o společenské večery na festivalu Smetanova Litomyšl, kde se hostí tisíce lidí. Při studiích na univerzitě ve Zlíně pracoval jako event manažer pro hotel Aplaus, kde se zdokonaloval na stovkách cateringových akcí napříč republikou – primárně však na Smetanově Litomyšli. Aktuálně je druhým rokem nezbytnou součástí týmu hotelu Aplaus, a především restaurace Bohém, kterou pomohl dostat tam, kde je. Od provozu restaurace, přes údržbu a servis k tabulkám.

PROFESNÍ A ŽIVOTNÍ AKTIVITY

Mezi Robinovi koníčky patří hlavně kurz vaření pro nejmenší, který se vyučuje v Domě dětí a mládeže v Litomyšli. Do Robinova společenského života patří rozhodně víno a cestování, návštěvy koncertů a pasivně sport.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Oddanost Robina je neskutečná, za prací denně dojíždí do Litomyšle z Olomouce, kam se šťastně přiženil.

NOMINOVAL: David Fišer, 777130311, d.fiser@hotelaplaus.cz, 22.7.