Oblast řízení a odpovědnosti:
Vlastník, odpovědný za udržitelnost gastronomického konceptu ke kterému se zavázal významnému gastronomovi Miku Klímovi . Společně vybudovali z restaurace u silnice, Steak gril , který není navštěvován ani tolik projíždějícími cestujícími , jako milovníky dobrého jídla z celého okolí . V posledních letech svůj provoz ještě rozšířil a zaměstnává celkem 24 osob.
Svou neustálou snahu učit se něčemu novému dokazuje aktivní účastí na akcích AKC ,které jsou mu bližší než hotelová činnost, ale je vždy připraven a ochoten zapojit se do akcí AHR a krajské sekce .
Důvody pro nominaci kandidáta na výroční cenu AHR ČR:
Jaroslav Honzajk svou neustálou snahu učit se něčemu novému dokazuje aktivní účastí na akcích AKC ,které jsou mu bližší než hotelová činnost, které se více AHR ČR věnuje , ale je vždy připraven a ochoten zapojit se do akcí AHR a krajské sekceDalší doplňující informace:
Je dlouholetým členem AHR ČR. Právem mu náleží ocenění Asociace za jeho dlouholetou činnost.
Nominuje: Milan Nemrava