Představení kandidátů


Jiří Šťovíček

ředitel / prokurista

Oblast řízení a odpovědnosti:

 Pivovar Hotel Na Rychtě byl otevřen v roce 2010 po rozsáhlé rekonstrukci. Provozní prostory - pivovar, hotel ***(15 pokojů, 27 lůžek), restaurace (salonek 40 míst, restaurace 100 míst, letní terasa 90 míst).
V restauraci se podává tradiční česká kuchyně, na čepu jsou piva vlastní výroby, úterý a středy probíhají na terase letní grilování.

Důvody pro nominaci kandidáta na výroční cenu AHR ČR:

Pan Jiří Šťovíček pracuje dlouhá léta  v oboru a své zkušenosti uplatnil jak v gastronomii , hotelnictví . Příležitost uskutečnit  jeden  z  prvních malých  pivovarů v kraji, ho donutila  podrobně se seznámit s  problematikou výroby , ošetřování a  prodejem vlastního piva. Vysoká návštěvnost  jeho zařízení a dlouholetá kvalita poskytovaných služeb  je  nejlepší vizitkou jeho způsobu řízení, práce se zaměstnanci a  studenty gastronomických oborů.


Další doplňující informace:

Je  vždy připraven a  ochoten zapojit se  do  akcí AHR a krajské sekce . Je dlouholetým členem AHR ČR. Právem mu náleží ocenění Asociace za jeho  dlouholetou činnost.

Nominuje: Milan Nemrava