Oblast řízení a odpovědnosti:
Pivovar Hotel Na Rychtě byl otevřen v roce 2010 po rozsáhlé rekonstrukci. Provozní prostory - pivovar, hotel ***(15 pokojů, 27 lůžek), restaurace (salonek 40 míst, restaurace 100 míst, letní terasa 90 míst).
V restauraci se podává tradiční česká kuchyně, na čepu jsou piva vlastní výroby, úterý a středy probíhají na terase letní grilování.
Důvody pro nominaci kandidáta na výroční cenu AHR ČR:
Pan Jiří Šťovíček pracuje dlouhá léta v oboru a své zkušenosti uplatnil jak v gastronomii , hotelnictví . Příležitost uskutečnit jeden z prvních malých pivovarů v kraji, ho donutila podrobně se seznámit s problematikou výroby , ošetřování a prodejem vlastního piva. Vysoká návštěvnost jeho zařízení a dlouholetá kvalita poskytovaných služeb je nejlepší vizitkou jeho způsobu řízení, práce se zaměstnanci a studenty gastronomických oborů.Další doplňující informace:
Je vždy připraven a ochoten zapojit se do akcí AHR a krajské sekce . Je dlouholetým členem AHR ČR. Právem mu náleží ocenění Asociace za jeho dlouholetou činnost.
Nominuje: Milan Nemrava