Představení kandidátů


Marek HOLER

General Manager COMO restaurant & cocktail bar

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI:General Manager COMO restaurant & cocktail bar

Zdůvodnění návrhu: Již v roce 2013, kdy se Marek Holer stal ředitelem restaurace COMO, byl rozhodnut vsadit na kvalitní gastronomii dostupnou místním obyvatelům. V minulosti byl Hotel Jalta pojmem a MH chtěl prostřednictvím COMO na oblibu a věhlas tohoto místa navázat. Díky jeho zápalu pro věc, nezlomnému úsilí, inspirativnímu a zároveň důslednému vedení kolektivu zaměstnanců na sebe výsledek nenechal dlouho čekat. Marek Holer, pověstný svým elánem, brzy dosáhl met, které si předsevzal a v nastoupené cestě pokračuje úspěšně dál. Dokladem toho je nedávno otevřený koktejlový lounge bar z pera newyorského designéra českého původu, který je klenotem a chloubou Jalta Boutique Hotelu. Před nedávnem se zcela změnilo i à la carte menu. Koncept fusion kuchyně, který restaurace razí již několik let, se zařadil mezi trendy české gastronomické scény. COMO tvoří tým lidí, pro které je host vždy na prvním místě. K této filozofii MH dále dodává: „Naše síla je hlavně v přátelském a srdečném servisu a v důrazu na osobní kontakt.“

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: V současnosti má COMO restaurant & cocktail bar na gastronomické mapě Prahy nesmazatelné místo. Charizmatický Marek, který neustále srší energií a nápady, pozvedl COMO na špičkovou úroveň. Úspěšnost potvrzují i čísla, která mluví sama za sebe. Hrubý meziroční zisk se na konci 4. roku Markova působení v COMO zvýšil z původních 7, na 17,5 miliónu Kč. Nejlepším vysvědčením jsou ale, jak sám Marek tvrdí, spokojení hosté, kteří jsou naším hnacím motorem. Marek je zdatný manažer s vytříbenou intuicí a obchodním duchem. Je radost s ním pracovat a vidět jej denně posouvat hranice nemožného.

Navrhuje: Jana Lukešová