OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI
Kompletní řízení kuchyně hotelových restaurací.
Vedení a organizace týmu hotelové kuchyně včetně podpory jejich dalšího rozvoje
Zajištění efektivity a profitability provozu
Zodpovědnost za dodržování hygienických a bezpečnostních standardů
Reprezentace hotelu a restaurace na veřejných akcích
Vytváření pozitivního PR, pravidelný kontakt a komunikace s hosty a dodavateli
Vytváření, kalkulace a příprava jídel dle aktuální sezóny, z regionálních surovin od lokálních dodavatelů
Párování jídel s vínem i s pivem z vlastního minipivovaru
DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR
Miroslav Moldřík se v gastronomickém oboru pohybuje již více než 20 let. Zkušenosti sbíral v prestižních hotelích a restauracích v České republice i v zahraničí. Velkým přínosem je jeho ochota a vstřícnost učit své kolegy, nové mladé kuchaře a učně. Sám se dále vzdělává a účastní se různých stáží a seminářů.
Restaurace hotelu Zámek Zábřeh je vyhlášenou kulinářskou destinací, kde se konají pravidelné akce pro širokou veřejnost, jako např. swingové večery, svatováclavské slavnosti piva apod. V letních měsících je zde značný zájem o svatební hostiny (min. 1-2 každý týden), samozřejmostí jsou celoročně velmi žádané oslavy všeho druhu.
Restaurace je také vyhledávaným místem pro firemní akce a večírky. Často se zde konají setkání top managementu významných společnosti města i kraje při důležitých návštěvách ze zahraničí.
Během velkých mezinárodních akcí jako např. Zlatá tretra, Dny NATO, WTA Ostrava Open, FIVB Ostrava Beach Open apod. je restaurace hotelu Zámek Zábřeh navštěvována organizátory a prominentními účastníky těchto akcí.
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE
Mirek Moldřík miluje přírodu a převážně hory, kde velmi rád sportuje a relaxuje.
NOMINOVAL: Ivana Frýdlová Děcká, 778 766 806, 25.8.2022