Představení kandidátů


Miroslav Moldřík

Šéfkuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI

Kompletní řízení kuchyně hotelových restaurací.

Vedení a organizace týmu hotelové kuchyně včetně podpory jejich dalšího rozvoje

Zajištění efektivity a profitability provozu

Zodpovědnost za dodržování hygienických a bezpečnostních standardů

Reprezentace hotelu a restaurace na veřejných akcích

Vytváření pozitivního PR, pravidelný kontakt a komunikace s hosty a dodavateli

Vytváření, kalkulace a příprava jídel dle aktuální sezóny, z regionálních surovin od lokálních dodavatelů

Párování jídel s vínem i s pivem z vlastního minipivovaru

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR

Miroslav Moldřík se v gastronomickém oboru pohybuje již více než 20 let. Zkušenosti sbíral v prestižních hotelích a restauracích v České republice i v zahraničí. Velkým přínosem je jeho ochota a vstřícnost učit své kolegy, nové mladé kuchaře a učně. Sám se dále vzdělává a účastní se různých stáží a seminářů.

Restaurace hotelu Zámek Zábřeh je vyhlášenou kulinářskou destinací, kde se konají pravidelné akce pro širokou veřejnost, jako např. swingové večery, svatováclavské slavnosti piva apod. V letních měsících je zde značný zájem o svatební hostiny (min. 1-2 každý týden), samozřejmostí jsou celoročně velmi žádané oslavy všeho druhu.

Restaurace je také vyhledávaným místem pro firemní akce a večírky. Často se zde konají setkání top managementu významných společnosti města i kraje při důležitých návštěvách ze zahraničí.

Během velkých mezinárodních akcí jako např. Zlatá tretra, Dny NATO, WTA Ostrava Open, FIVB Ostrava Beach Open apod. je restaurace hotelu Zámek Zábřeh navštěvována organizátory a prominentními účastníky těchto akcí.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Mirek Moldřík miluje přírodu a převážně hory, kde velmi rád sportuje a relaxuje.

NOMINOVAL: Ivana Frýdlová Děcká, 778 766 806, 25.8.2022