Představení kandidátů


Ondřej Jančár

Winestone Assistant & Banqueting Coordinator

Zdůvodnění návrhu: Implementace první restaurace Winestone v České republice, překlady jídelních lístků pro Hospitality, mimořádné pracovní nasazení i mimo svou hlavní pracovní náplň (prezentace na setkáních AHR ČR, reprezentace ČR na European Round Tables v Nantes (prezentace české kuchyně a piva) a mnoho dalších aktivit.

JAZYKOVÉ ZANLOSTI A JINÉ SCHOPNOSTI: Angličtina, Němčina, Španělština, částečně italština Somelier Barista Etiketa Překladatelské služby

PROFESNÍ A ŽIVOTNÍ AKTIVITY / zapojení do společenského života v lokalitě, členství v profesních a společenských organizacích atd: Corporate Social Responsibility (účast o cenu Hejtmana Moravskoslezkého kraje), autor Vícejazyčného slovníku odborné terminologie v gastronomii, autor odborného příspěvku s názvem Aplikace CSR v hotelu Mercure Ostrava Center s ohledem na aktivity sociálního charakteru, pravidelné přednášky a degustace vín, organizace Good France v České Republice.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: Velmi oblíbený u hostů zejména kvůli své profesionalitě, úslužnosti a práci srdcem. Cenný svým pracovním zapálením a nasazením, velice ochotný kdykoli vyhovět a pomoci.

 Řekl o sobě:  Vyučil se v oboru Kuchař číšník a následně si dokončil maturitu na Střední škole hotelnictví, gastronomie a služeb v Šilheřovicích. S touto školou dodnes spolupracuje. Absolvoval vyšší odbornou školu v oboru "Řízení hotelového provozu" v Opavě, kde též soubežně studoval anglický jazyk na Slezské univerzitě. Mezi svými studii absolvoval stáž spojenou s praxí ve Švýcarsku na Swiss School of Tourism and Hospitality (SSTH) a v Německu v hotelu Baltic Sport- und Ferienhotel. Hned po studiích začal pracovat v hotelu Mercure Ostrava Center, který patří do francouzského hotelového řetězce AccorHotels. V roce 2017 si dokončil inženýrské studium v oboru Ekonomika a management. Ve své diplomové práci se zabýval problematikou konkurenceschopnosti a přidané hodnoty hotelu Mercure Ostrava Center na trhu.

V roce 2017 vystoupil s problematikou překladů jídelních lístků na festivalu OSTRAVOVÁNÍ v Ostravě. Prezentoval též pro obyvatele Ostravy v hotelu Mercure Ostrava Center při příležitosti oslav 50. výročí řetězce AccorHotels. V rámci AHR ČR gastronomického semináře prezentoval svůj gastroslovník a nový restaurační koncept Winestone.

 

Navrhuje: