1) při tvorbě menu implementuje zkušenosti z Michelinských restaurací
2) je jedním z průkopníků implementace AI do praxe v Praze (do jarního menu uvedl pravděpodobně první pokrm v Praze vytvořený s pomocí umělé inteligence)
3) má inovativní přístup k práci (vytvořil vlastní verzi pomocí umělé inteligence - CHEF AI)
4) pozvedl renomé restaurace na úroveň jedné z nejlepších zážitkových restaurací v Praze
5) přispívá dobré morálce v týmu a motivuje kolegy k dosažení skutečných hodnot a pokory
6) pod jeho vedením restaurace dosáhla většího zisku než v předchozích letech
7) přispívá a motivuje tým k ochraně životního prostředí
8) má kreativní povahu a rozvijí tyto schopnosti i u svého týmu
9) vyrábí a používá nevšední zdraví prospěšné suroviny, např. černé jablko, garum, atd.
10) k 112. výročí restaurace vytvořil unikátní a tematické TITANIC Gourmet menu