Představení kandidátů


Zuzana Rybníčková

F&B koordinátorka

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA CENU AHR ČR

Zuzana Rybníčková působí v hotelu Maximus Resort na pozici F&B koordinátorky, a i přes svůj mladý věk se stala klíčovou osobností FB provozu. Má na starosti především snídaně a coffee breaky. Hotelová snídaně je pro hosta jedním z nejdůležitějších zážitků celého pobytu. Je to první kontakt s hotelem po probuzení, moment, na který se těší a který nastaví atmosféru celého dne. Hosté ji velmi citlivě vnímají – bývá nejčastěji chválena, ale také kritizována a porovnávána s jinými hotely. Kvalita snídaně se proto často stává měřítkem kvality celého hotelu. Není to jen o jídle, ale o celkovém servisu, organizaci a pocitu, který si host odnáší. Současně tuto starost o snídaně, musí Zuzka skloubit i s péčí o firemní klientelu a plynně mezi oběma skupinami přecházet. To vše během „okamžiku“, mnohdy jen přejitím z jedné části hotelu do druhé. Díky své pečlivosti, systematičnosti a schopnosti vést tým, který se na všem podílí, dokáže Zuzka, i přes různá úskalí, zajistit hladký chod svěřené oblasti, a to vždy s důrazem na detail a servis.

Osobní kvality

Zuzana je známá svým klidným a pozitivním přístupem, milou energií a schopností motivovat kolegy. Její smysl pro detail, profesionalita a ochota převzít zodpovědnost i v náročných situacích z ní dělají respektovanou kolegyni a inspiraci pro celý F&B tým. Díky kombinaci organizačních schopností a přirozeného lidského přístupu je příslibem dalšího profesního růstu a budoucí oporou hotelnictví.

Závěr

Slečna Zuzana Rybníčková je ukázkovým příkladem mladého manažerského talentu, který dokáže spojit odbornost, organizační schopnosti i lidský přístup. Její práce je důležitou součástí úspěchu hotelu Maximus Resort a její profesní i osobní kvality naplňují hodnoty ocenění Mladý manažer roku.

NOMINOVAL:

Renata Kvanďúchová, Human Resources Manager, 11. 9. 2025 o 9.40 h

Doplnění nominace kandidátkou: 

Být nominována na ocenění Mladý manažer AHR je pro mě velká čest. Vnímám to ale především jako ocenění práce celého našeho týmu. Bez podpory kolegů z baru, restaurace i kanceláře a paní mistrové bychom nedosahovali výsledků, na které můžeme být hrdí.

Moje cesta k současné pozici F&B koordinátorky začala na baru, následně jsem pracovala v restauraci, pak jsem se dostala k vedení akcí a ranní supervizi. Každý krok mi přinesl nové zkušenosti a výzvy, které mě posunuly dál a ukázaly, že bez dobré spolupráce a komunikace nelze uspět.

Dnes mám na starosti primárně dopolední provoz, coffee breaky, snídaně, lobby bar, přípravu akcí i příležitostně večerní provoz. Práce je často náročná, ale právě díky týmové spolupráci a přátelské atmosféře zvládáme i složité situace s úsměvem.

Můj osobní růst je částečně poháněn mou neustálou nespokojeností se vším i semnou samotnou. S kolegy neustále hledáme způsoby, jak práci zlepšit a zjednodušit, aby byla příjemnější jak pro hosty, tak pro nás samotné.

Tato nominace je pro mě motivací dál růst a posouvat naše služby i týmovou spolupráci kupředu.

Doplnění nominace Ondřejem Richterem, Food & Beverage Manager, Hotel Maximus Resort

Zuzka u nás pracuje na pozici hotelové supervizorky a F&B koordinátorky už více než rok a od svého příchodu převzala zodpovědnost za ranní provoz. Je usměvavá, reprezentativní a dokáže si poradit i v náročných situacích – během uplynulého roku se výrazně posunula zejména v odolnosti vůči stresu. Její hlavní předností je schopnost řídit provoz, koordinovat zaměstnance a mít dohled nad pořádkem a celkovou organizací. Kolegové s ní rádi spolupracují, protože přináší do týmu pozitivní energii a vždy je spolehlivá. Já osobně mám klidnější spaní, když vím, že je od brzkých ranních hodin na hotelu a vše zvládne s přehledem. Zuzka je pro náš hotel velkým přínosem a nominace na ocenění Mladý manažer AHR je pro ni naprosto zasloužená.