Porota

Lukáš KOUBEK

Člen komise

Lukáš Koubek vystudoval Střední Hotelovou školu v Poděbradech. V roce 1993 začal sbírat své pracovní zkušenosti v La Residence Steger v Montrealu v Kanadě, kde působil jako "Maitre D´Hotel“. Na podzim téhož roku působil jako Chef De Rang v Hotelu Hilton. O dva roky později, tedy v roce 1995 začal pracovat na pozici Chef De Rang v Hotelu Renaissance Karlsruhe v Německu, kde se stal zaměstnancem roku v celém hotelu. V srpnu 1998 začal pracovat na pozici v Hotelu Renaissance Praha, kde řídil tým zajišťující recepce pro hosty od 5 do 600 hostů. Zajišťoval i externí catering a měl odpovědnost za veškeré náklady a příjmy. O rok později nastoupil jako manažer pro recepce v Hotelu Marriott Praha, kde opět řídil velký tým lidí, který zajištoval recepce již pro 5 až 1000 hostů. V roce 2002 změnil v Hotelu Marriott Praha pozici na Food and Beverage Manager. V roce 2007 začal podnikat, jako spolumajitel pro společnost F&B Solutions s.r.o. Tato společnost zajišťuje provoz restaurací a podávání ídel a nápojů v pětihvězdičkovém Hotelu Imperial a Cosmopolitan v Praze, Restaurantu Café Imperial, Restaurantu Divinis. V této společnosti působí do současnosti, nyní na pozici Food and Beverage Manager.