Je rodák z města Libochovic a vnučka manželů Mošničkových, kteří mají
velkou tradici v oboru gastronomie. Vedli hotel v Libochovicích a jejich
rukama prošli stovky kuchařů a číšníků.
Byli mistři svého oboru a
dodnes je v Libochovicích velká základna jejich žáků, kterého je
významným členem. Mnohé se od nich naučila včetně přípravy tradiční
pokrmů jako je zvěřina a tradiční česká kuchyně s pevnými základy české
gastronomie.
Na tuto tradici navázala před 25 lety, kdy se vyučila
oborem kuchař – číšník a začala pracovat v gastronomii. Před 18 lety
otevřela vlastní restauraci s velkou pokorou k této práci. Počala svou
cestu poctivého řemesla v restauratérství a šla si svou trnitou cestou
pokory a nestále učení a vzdělávání až dodnes.
Během této doby
vystudovala obchodní akademii s maturitou a během dlouhých let tvrdé
práce ve službách v gastronomii se vypracovala na ocenění Restauratér
roku od Asociace hotelů a restaurací ČR, které jí bylo uděleno na
základě letité profesní dráhy, poctivé práce. Je to pro ni velmi cenné
uznání našimi předními odborníky. Podílí se na přípravách seminářů,
kuchařských workshopů a show zejména v oblastech cestovního ruchu
spojené s regionální potravinou na významných místech v našem kraji.
Vlastní oprávnění výživového poradenství a v rámci této aktivity má
projekt "Zdravě a chutně"v restauraci Pamplona, kterou provozuje. Je
propagátor zdravých a odlehčených jídel s alternativními směry což má k
dnešnímu dni stálé více příznivců i na malém městě. V současné době je 3
rokem členem rady AHR ČR a v rámci svých letitých zkušeností se snaží
pomáhat nejen v asociaci, ale hlavně svým mladším kolegům.