Představení kandidátů


František Káňa

ředitel hotelu a kuchař

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI

Pan ředitel se stará jak o celý resort i zaměstnance, ale v neposlední řadě se vždy postaví za pult do kuchyně. Pan ředitel se stará o naše osobní problémy a vždy se nám snaží pomoc, jak to jen jde.

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR

Za zaměstnance bych ráda nominovala našeho pana ředitele Františka. Je to člověk, kterého jsem dlouho nepoznala. V době, kdy každý propouštěl, tak on ne. Pokud jsme se nemohli spolehnout na personál, tak pan František uklízel pokoje, vařil, věnoval se udírně a stále vařil. Po večerech se věnoval práci ve své kanceláři

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Převážnou část surovin jako sýr, uzená masa, bylinky, si vyrábíme sami. Provoz je o to náročnější.

NOMINOVAL: Šárka Krammerová 7.5.2022