NOMINACE Č. 1
OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI
Šéfkuchař – vedení celého gastronomického úseku hotelu Horizont, tři hotelové restaurace.
DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR
Jezdíme do hotelu již 15 let a s kuchyní hotelu máme jen skvělé zkušenosti. Gastronomie je zde stabilní kvality na velmi vysoké úrovni. Jídla jsou zde skvěle dochucena a vyvážená. Je zde vidět, že kuchyně jde s dobou, používá regionální suroviny.
Péče o gastronomii a vztah k ní je zde cítit od předkrmu až po dezert. Máme zde jen skvělé zkušenosti a tuto restauraci bychom všem doporučili.
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE
Gastronomie hotelu je důvodem, proč se sem několikrát ročně již 15 let vracíme a také proto jsme si zvolili tento hotel pro naši svatební hostinu, při které nám bylo vyplněno každé naše přání.
Věrných a vracejících hostů má tento hotel díky jejich vyhlášené kuchyni velmi mnoho. NOMINOVAL: manželé Klára a Jan Regentíkovi tel: 604 687 573, 31.8.2023
NOMINACE Č. 2
OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI
Gastronomický úsek hotelu Horizont
DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR
Dlouhodobá vysoká kvalita kuchyně, velmi dobrá stabilizace pracovních sil a již 10 let stabilní team.
Gastronomie se zaměřením na nové trendy s moderními prvky a jejich implementace, a to i do regionální kuchyně.
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE
Velmi intenzivně dbá na ekonomiku svého úseku.
NOMINOVAL: Hana Rybníčková, 731191934, 31.8.2023