Představení kandidátů


Petr Honzejk

manažer

OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI

Pan Petr Honzejk působí jako manager restaurace. Má na starosti nejen chod vyhlášené restaurace, ale i pekárny, cateringu a rozlehlého areálu pivovaru Cvikov. V objektu ale i širokém okolí se konají společenské, kulturní a cateringové akce pod jeho taktovko, vždy na té nejvyšší úrovni. Jeho nasazení a profesionální přístup k práci je dnes téměř výjimečný. Restaurace a služby jsou na vysoké úrovni a zvedají možnosti venkovské turistiky. Podnik je vyhledávanou zastávkou a atraktivní lokalitou v širokém okolí i díky přístupu celého týmu, který Petr řídí.

DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR

Restaurace je v lokalitě výjimečná svojí kvalitou a pojetím respektující tradice českého pohostinství. Součástí je i vlastní pivovar s pivem které je oceněno jako „Regionální produkt“ respekt k domácím surovinám a produktům našeho kraje, na severu naší republiky je příkladný.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Petr je místní a bydlí „kousek“ od restaurace. Na zahrádce pěstuje pro použití v jeho kuchyni bylinky, ovoce a spolupracuje s místními chovateli a pěstiteli. Tudíž s hrdostí může prohlásit „lokální potraviny jsou 100 % naše“.  V dnešní nelehké době s kvalitou a množstvím personálu je schopen motivovat a udržet kvalitní lidi. Prostě se snaží… laťku kvality ale i vstřícného chování vůči zaměstnancům posouvat stále dál.

NOMINOVALA: Pavlína Vítová| ředitelka hotelu Kleis