OBLAST ŘÍZENÍ A ODPOVĚDNOSTI
Vedení restaurace, skladba jídelního lístku, cenotvorba, organizace společenských akcí, rautů, banketů, svateb apod.
DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ĆR
Petr je velmi ambiciózní a cílevědomý. Pod jeho vedením hotel Passage jen kvete a posouvá brněnskou gastronomickou scénu kupředu. Vaří s lehkostí a pokrmy z jeho kuchyně jsou zajímavé, vyvážené a chuťově zajímavé. Má kladný postoj ke kolegům a myslím, že zastává velmi vyvážený styl vedení ve stylu cukr a bič. Pro mladou generaci je zajisté vzorem a ze všech stran slyším na jeho jméno jen chválu. Je to typ člověka, který nechodí jen do práce, ale tím, co dělá žije.
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE
Za mě jednoznačně nejlepší hotelová restaurace
NOMINOVAL:
David Viktorin, 10.8.2023 11:09:43