JAZYKOVÉ ZNALOSTI A JINÉ SCHOPNOSTI
- anglický jazyk C1
- španělský jazyk B2
- baristický kurz
- barmanský kurz
DŮVODY PRO NOMINACI KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENU AHR ČR
Tomášova cesta v našem hotelu začala již když byl studentem hotelové školy. Od samého začátku projevil neuvěřitelný zápal pro práci, komunikaci s hosty a neustálou snahu zlepšovat se. Tomáš pracoval v hotelu nejen jako číšník na restauraci a na akcích, vyzkoušel si také roli kuchaře. Získal tak komplexní a cenné zkušenosti v oblasti F&B. Ty zúročil v únoru roku 2023, kdy se stal ze dne na den F&B manažerem. Své nové role se chopil zodpovědně a prokázal svou profesionalitu a loajalitu. Jeho schopnost vést tým je mimořádná. I přes věkový rozdíl s kolegy si získal respekt. S kolegy sdílí své znalosti, zkušenosti a zároveň si nechá poradit. Vždy podporuje kreativitu a vytváří prostředí, kde se každý cítí oceněn a motivován. Pod jeho vedením se stabilizoval nejen celý tým, ale také vzrostla spokojenost hostů.
PROFESNÍ A ŽIVOTNÍ AKTIVITY:
Tomáš Křeček vystudoval Střední školu gastronomickou a hotelovou v Praze 4. Ihned po úspěšné maturitní zkoušce nastoupil jako vrchní číšník do legendární restaurace U Vejvodů, kde po dobu jednoho roku sbíral zkušenosti nejen v oboru číšníka, ale také v komunikaci s cizojazyčnými hosty. Zároveň měl možnost zúročit a zdokonalit své znalosti z barmanského a baristického kurzu. Ve svém volném čase se Tomáš věnuje svému koníčku, cukrařině. Miluje tradiční české dezerty, zároveň se nebojí experimentovat a obohacovat tradiční recepty netradičními ingrediencemi. Všichni se těšíme na Tomášovu knihu těchto netradičních receptů.
DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Hotelová restaurace pro 130 osob, konference a firemní akce
NOMINOVAL: Mgr. Nicole Doškářová, Marketing Manager, Hotel Amarilis Prague